Distributionselektriker

Vi söker dig – distributionselektriker till Hedemora Elnät med minst 3 års erfarenhet

Vår fokus är att säkerställa trygg fossilfri elförsörjning till kunden och nå företagets vision, ”Inte bara för en stund – för alltid!”

Hedemora Elnät
…ingår som ett dotterbolag till Hedemora Energi med övrig verksamhet som Stadsnät, Återvinning, Vatten & avlopp, Fjärrvärme, Elproduktion och Elhandel inom Hedemora Kommun.

Arbetet som distributionselektriker…
…omfattar alla inom yrket förkommande arbetsuppgifter såsom ny- och ombyggnation, felavhjälpning samt drift och underhåll av våra eldistributionsanläggningar inom spänningsområdet 0,4 till 24kV.

Tillsammans med dina arbetskamrater hittar du bästa lösningarna utifrån kvalitet och elsäkerhet med nytänkande visioner.
Schemalagd beredskap ingår i tjänsten.

Vi söker dig…
… som har minst tre års erfarenhet av yrket och erforderlig utbildning inriktning mot el. Utbildningar som exempelvis, ESA, ”Arbete på väg”, stolpklättring och motorsågskörkort är meriterande. Av elsäkerhetsskäl krävs att du har god förmåga att kommunicera muntligt och skriftligt på svenska. Ett krav är att du har grundläggande datakunskap och B-körkort. Det är meriterande om du har C- eller BE-körkort.

Vi värdesätter…
..dina personliga egenskaper, förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Som person är du självgående och kan ta egna initiativ i arbetet. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga eftersom våra uppdrag ofta sker i team tillsammans med andra kollegor.

Arbetet är stundtals fysiskt krävande så du bör ha god fysik och trivas med utomhusarbete.

Du är välkommen…
… att skicka in din ansökan och CV via mail till ansokan@hedemoraenergi.se . Vi behandlar ansökningarna löpande och ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor

För ytterligare upplysningar kontakta:

Andreas Klockarmats, Arbetsledare Elnät
andreas.klockarmats@hedemoraenergi.se tel. 0225 – 349 76

Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

BACK