Drifttekniker sökes till fjärrvärmeavdelningen

Vi söker en Drifttekniker

Hedemora Energi AB är ett lokalt energibolag som ägs 100 % av Hedemora kommun. Sammanlagt är vi ca 60 medarbetare. Hedemora Energi har verksamhetsområdena VA, Elnät, Elhandel, Stadsnät, Avfall och Fjärrvärme samt egen Kundtjänst, Support och Ekonomiavdelning.
Till vår fjärrvärmeavdelning söker vi nu en drifttekniker.

ARBETSUPPGIFTER

Driftteknikern sköter produktionen av företagets fjärrvärmeanläggningar. I detta arbete innefattas viss mån av underhåll, både förebyggande och avhjälpande.
Återkommande arbetsmoment är provtagningar, tillsyner och larmbevakningar samt optimering av driften.

BAKGRUND

Lämplig bakgrund är gymnasieutbildning med industriell inriktning eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet/utbildning från energibranschen eller processindustri. Certifierad som pannskötare är önskvärt. Du ska vara serviceinriktad och lösningsorienterad samt vara noggrann i allt du gör. Goda kunskaper i Svenska och Engelska i både tal och skrift.

Som person är du social, noggrann och brinner för att hjälpa folk. Du är mån om att skapa en god stämning tillsammans med dina kollegor. Utöver det ser vi även att du är flexibel och prestigelös och hjälper till där det behövs.
B-körkort är ett krav och det är meriterande om du har lastmaskinskort, traverskort samt Heta Arbeten.
Beredskap förekommer i tjänsten

För ytterligare upplysningar kontakta:

Johan Tunström arb. Fjärrvärme, johan.tunstrom@hedemoraenergi.se. Tel: 0225-349 91
Mattias Danielsson Fjärrvärmechef, mattias.danielsson@hedemoraenergi.se Tel: 0225-349 41
Om du tycker detta låter intressant så skicka in din ansökan så snart som möjligt, via mail till ansokan@hedemoraenergi.se, då urval och intervjuer sker löpande.

Sista ansökningsdag är 25/3 

Besök gärna vår hemsida www.hedemoraenergi.se för ytterligare information om bolaget.

BACK