ÅVC Hamre

Telefon: 0225 – 349 70

Personalen på ÅVC Hamre finns där för att hjälpa dig att sortera ditt avfall på rätt sätt och för att svara på eventuella frågor. Har du skrymmande eller tungt avfall? Tänk då på att ta med dig bärhjälp, personalen kan av arbetsmiljöskäl inte hjälpa dig med detta.

Privatpersoner som betalar grundavgift för avfallshämtning hos Hedemora Energi AB lämnar sorterat grovavfall från hushåll utan extra avgift. På ÅVC Hamre finns även insamling av förpackningar och kläder.

Småföretagare kan lämna sitt sorterade grovavfall enligt prislista eller offererade priser. Är du småföretagare? Prata med personalen på ÅVC Hamre 0225-349 70.

Betalsäck
Du som har hämtning av ditt hushållsavfall kan även köpa extrasäckar för ditt brännbara avfall. De finns i 4-pack för 240 kr och i 1-pack för 100 kr. Du hämtar säckarna på ÅVC Hamre där personalen registrerar ditt köp. Säcken ställs sedan ut vid sopkärlet i samband med tömning och debitering sker på ordinarie faktura. Det är enbart hushåll som har ordinarie sophämtning som kan köpa extrasäckar.

Öppettider

Måndag  7-19
Tisdag-Fredag 7-16
Lördag  8-14

Hitta hit

Adress: Hamregårdsvägen 4, 776 90 Hedemora, Sverige

BACK