Bostadsrätter och samfälligheter

Chansa inte med koppar – bygg med fiber hela vägen.
En anslutning till Hedemora stadsnät innebär en framtidssäker investering i fastigheten. Vi ger dig utbyggnadsbar kapacitet, hög leveranssäkerhet och total valfrihet i vårt öppna nät. Dessutom får du tillgång till den teknik som kommer att vara grunden för den framtida distributionen av data, radio, TV, musik och Telefoni.

Alla älskar valfrihet
Bor du i en bostadsrättsförening eller i en samfällighetsförening är det föreningens styrelse som för diskussionen om fiberanslutning med Hedemora stadsnät. Som medlem i föreningen kan du vara med och påverka genom att lyfta frågan till styrelsen.
Stadsnät handlar inte bara om snabbare Internet och lägre priser, utan också om de boendes valfrihet. Med en anslutning till Hedemoras stadsnät kan de själva välja sina bredbandstjänster – precis som du väljer din egen morgontidning. Välj TV, Internet och Telefoni bland flera konkurrerande tjänsteleverantörer som erbjuder hög prestanda till bra pris.

Intresseanmälan för föreningen
Är du kontaktperson i styrelsen för en bostadsrättsförening eller samfällighet och vill ha en offert på din anslutning till Hedemoras stadsnät? Skicka mail till kontakt@hedemoraenergi.se Därefter kontaktar vi dig för ett avtalsförslag och beslutsunderlag. Vi tar emot anmälningar från alla bostadsrättsföreningar och samfälligheter i Hedemora.

BACK