Hedemorapriset

Vi är stolta och glada att kunna erbjuda vårt eget pris till dig som bor i Hedemora, och i hela elområde 3. Ett elavtal där vi hjälper dig att kapa de värsta pristopparna – men ser till att du också hänger med när elpriset går ner. Läs mer på hedemoraenergi.se/hedemorapriset

Rörligt pris

När du vill ha möjlighet till lägre pris, även om det kan innebära större svängningar. Elavtal med rörligt elpris följer elbörsen och kan därför förändras mycket månad till månad.

Elpriset prissätts månadsvis i efterskott och baseras på vårt inköpspris för el under aktuell kalendermånad och i aktuellt elområde. Priset är rörligt, men har en viss utjämning då priset baseras på ett månatligt kollektivt förbrukningsmönster hos alla våra kunder med rörligt elpris i området.

Timpris

Det här är avtalet för dig som är en aktiv kund, och med intresse följer elmarknaden och dess priser. Avtalet följer priserna på elmarknaden timme för timme och kan förändras kraftigt över dygnet. Timpris är en bra lösning för dig som själv vill och kan styra din elkostnad på detaljerad nivå.  Då kan du genom att styra din elförbrukning till de timmar då elen är billig spara pengar.

Timpris är ett rörligt elavtal, timme för timme. Med andra ord betalar du för ditt exakta förbrukningsmönster.

Här på Nord Pool kan du se priser. (Välj område SE3 och valuta SEK).

Våra priser

Hedemora Energi är kommuninvånarnas eget energibolag. Vår uppgift är att erbjuda ett tryggt, prisvärt och lokalt förankrat elbolag till framför allt dig som bor i Hedemora. Vår uppgift är därmed inte att göra stora vinster, utan att skapa förutsättningar för en hållbar utveckling för oss som elbolag, med hedemorabornas bästa i fokus. Genom att välja oss satsar du på Hedemora, och vi ser till att din satsning kommer hedemoraborna till gagn.

Vårt påslag för dig som privatkund är 5 öre kWh samt en månadskostnad på 40 kronor.

Och du! Även om vi älskar vårt Hedemora hälsar vi dig som bor utanför kommunen varmt välkommen till oss du med!

Följande erbjudande gäller privatpersoner. För dig som företag – vänligen kontakta kundtjänst.

BACK